Kerrie-roerbakschotel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 pak tarly (250 g) 450 g bospeen 200 g peultjes 2 eetlepels olie 2 schaaltjes roerbakblokjes in kerriesaus (a 300; g) materialen: wok Bereiden Tarly bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bospeen schoonmaken, wassen en in stukken van 2 cm snijden en dikke stukken halveren. Peultjes schoonmaken en halveren. Bospeen in ca. 5 minuten beetgaar koken. Laatste 2 minuten peultjes meekoken. Groenten afgieten. Intussen olie verhitten in wok. Roerbakblokjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Groente ca. 1 minuut meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Kerrieschotel serveren met tarly. Bevat per eenpersoonsportie energie 395 kCal - eiwit 16 g vet 10 g - koolhydraten 60 g

Kerrie-roerbakschotel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept