1 ui 2 teentjes knoflook 1 rode paprika 1 tomaat 2 stengels bleekselderij 3 eetlepels olie 50 gm rozijnen 1 bl bruine bonen 4 eetlepels santen 3 eetlepels fijngehakte peterselie 1 zout 1 Tabasco Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de paprika, de tomaat en de bleekselderij schoon en snijd ze in kleine stukjes. Verhit de olie in een ruime pan of wok en fruit hierin de ui met de knoflook in 3 minuten goudgeel en glazig. Voeg de paprika, de tomaat, de bleekselderij en de rozijnen toe en bak alles al omscheppend 5 minuten. Voeg de bonen met het vocht, de santen, 1 dl kokend water en 2 eetlepels peterselie toe, schep het mengsel om en laat de bonen goed heet worden. Breng het gerecht eventueel op smaak met wat zout en een paar druppels Tabasco. Bestrooi het gerecht vlak voor het serveren met de rest van de peterselie. Lekker met veldsla en witte rijst.