200 g linzen (gedroogd) 3 laurierblaadjes zout 2 eetlepels olie 1 zak ratatouille-mix (roerbakmix 400 g) 1 1/2 eetlepel hot curry 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar) 1/2 theelepel kaneelpoeder 2 eetlepels citroensap 4 takjes koriander wokVoorbereiding Linzen in vergiet onder koud stromend water wassen. In pan 5 dl water aan kook brengen met laurier en 1/2 theelepel zout. Linzen in ca. 25 minuten gaar koken, af en toe doorroeren. Intussen in wok of grote braadpan olie verhitten. Groentemix al omscheppend bakken. Curry en koriander met kaneel erdoor roeren en ca. 1 minuut meebakken. 3 Dl water en citroensap toevoegen. Groenten ca. 5 minuten koken.Linzen door groenten roeren en nog ca. 5 minuten verwarmen. Op smaak brengen met zout. Laurierblaadjes verwijderen. Koriander erboven in stukjes knippen. Bevat per eenpersoonsportie energie 265 kCal - eiwit 16 g vet 6 g - koolhydraten 38 g