3 eetlepels olijfolie 1 rode ui, gesnipperd 100 gm oesterzwammen, in stukken 1 aubergine, in blokjes 4 cm gemberwortel, geschild, fijngehakt 2 rode pepers, in dunne reepjes 1 grote aardappel, geschild, in blok; jes 1 kleine koolrabi, in blokjes 100 gm taugé 150 gm speriebonen 1 peper 1 zout 3 eetlepels hete satesaus 50 gm ongezouten pinda's, grof gehakt Verhit de olie in een pan en bak daarin de ui, oesterzwammen en de aubergineblokjes gedurende 3 minuten. Bak dan de gember en peperreepjes 1 a 2 minuten mee. Voeg vervolgens de aardappel, koolrabi, taugé en sperziebonen toe. Roerbak deze ongeveer 5 minuten mee. Doe er wat peper en zout bij en leg het deksel half op de pan. Laat het groentemengsel ongeveer 6 minuten stoven. Doe de satesaus erbij en roer hem los (eventueel nog 2 - 3 eetlepels heet water erbij doen). Laat nog 2 minuten sudderen. Rooster in die tijd de pinda's met wat zout in een aparte, droge pan met ntiaanbaklaag. Strooi ze over de groenten.