- Was en rasp de schil van de limoen. Pers de limoen uit.
- Breng de bouillon met de kruidenmix, de plakjes knoflook en de limoenrasp in een grote wok op het hoogste vuur aan de kook.
- Was en snijd ondertussen de spitskool in smalle reepjes.
- Snijd de visfilet in blokjes van ca. 3 cm.
- Voeg de koolreepjes aan de bouillon toe en laat ze ca. 3 minuten koken. Voeg dan de visblokjes toe en laat deze ca. 3 minuten meekoken.
- Voeg de mihoen toe en laat de mihoen ca. 2 minuten koken.
- Voeg het limoensap (naar smaak) toe en schep de Indische knoflook-koolsoep in 4 diepe borden of grote kommen en strooi er wat gebakken uitjes over. Op tafel: Zet Conimex Sojasaus en/of Ketjap en Sambal op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen. Lekker anders kan ook: In plaats van spitskool kun je ook Chinese kool, paksoi of 300 g spinazie gebruiken. Vervang de visblokjes door 250 g rauwe gepelde garnalen. Bevat per portie: Energie: kcal 210 / eiwitten 22 g / vet 4 g / koolhydraten 21 g Halveer of vermenigvuldig de ingrediënten verhoudingsgewijs voor minder of meer personen. "},"recipeYield":"4 "}