1 ui, gesneden 2 el zonnebloemolie 1 zakje peen julienne (150 g, ah) 1 el tomatenpuree 1 pot indiase kerriesaus 1 groentebouillontablet 100 ml sinaasappelsap 1 blik kapucijners, uitgelekt 50 g deense fetablokjes 1 zakje verse koriander, fijngesneden In soeppan ui in olie glazig fruiten. Van peen julienne driekwart van zakje toevoegen en 2 min. mee fruiten. Tomatenpuree door groenten roeren en 30 sec. meebakken. Kerriesaus, verkruimeld groentebouillontablet, sinaasappelsap en 500 ml water toevoegen. Geheel aan de kook brengen en 2 min. laten koken. Kapucijners door soep scheppen en door en door verwarmen. Soep op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Feta en rest van peen julienne in midden van soep leggen. Koriander erover strooien. voedingswaarde : 415 kcal p.p.