2 eetlepels zonnebloemolie 2 grote vastkokende aardappels, in blokjes 2 eetlepels milde currypasta 1 rode paprika, in blokjes 1 bloemkool, in roosjes 100 ml kokosmelk 6 eieren, hardgekookt 100 ml yoghurt (mager), op kamertemperatuu; r 15 g verse koriander, fijngeknipt Bereiden In braadpan olie verhitten en aardappel 4 min. bakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. meebakken. Paprika, aardappel en bloemkool erdoor scheppen. Kokosmelk en 200 ml water erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Curry 15 min. zachtjes laten doorkoken, af en toe roeren. Eieren pellen en halveren. Eieren laatste 2 min. met curry meewarmen. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper en van vuur af door curry roeren. Curry met koriander bestrooien. Lekker met basmatirijst. Wijnadvies Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen