Bloemkoolcurry

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepels zonnebloemolie 2 grote vastkokende aardappels, in blokjes 2 eetlepels milde currypasta 1 rode paprika, in blokjes 1 bloemkool, in roosjes 100 ml kokosmelk 6 eieren, hardgekookt 100 ml yoghurt (mager), op kamertemperatuu; r 15 g verse koriander, fijngeknipt Bereiden In braadpan olie verhitten en aardappel 4 min. bakken. Currypasta erdoor roeren en 1 min. meebakken. Paprika, aardappel en bloemkool erdoor scheppen. Kokosmelk en 200 ml water erbij schenken en geheel aan de kook brengen. Curry 15 min. zachtjes laten doorkoken, af en toe roeren. Eieren pellen en halveren. Eieren laatste 2 min. met curry meewarmen. Yoghurt op smaak brengen met zout en peper en van vuur af door curry roeren. Curry met koriander bestrooien. Lekker met basmatirijst. Wijnadvies Ronde, fruitige, soms wat kruidige witte wijnen

Bloemkoolcurry is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase bloemkoolcurry
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met pappadums
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolcurry met tomaat
20 min Bijgerecht
Bekijk recept