Boerenkool Met Runderrookworst En Bosui

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

300 g boerenkool (deelblokjes, diepvries; doos a 450 g) 1 zakje puree voor stamppot (pak a 2 zakjes; ) 1 runderrookworst (2 2 zoetzure augurken 3 bosuitjes Bereiden Boerenkool in 10 min. gaarkoken. Puree bereiden volgens aanwijzing op verpakking. Met vork gaatjes prikken in rookworstverpakking en worst 2 min. op vol vermogen in magnetron verwarmen. Augurken in plakjes snijden. Bosuitjes in ringetjes snijden. Boerenkool, augurk en helft van bosui door puree scheppen. Op smaak brengen met peper en zout. Stamppot over twee borden verdelen. Op elk bord halve worst leggen en gerecht garneren met rest van bosui. Wijnadvies Volle, ronde, vaak wat kruidige rode wijnen

Boerenkool Met Runderrookworst En Bosui is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusion rolletjes
10 min Snack
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept