Boerenkoolstamppot met cashewnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

500 gm boerenkool 1 kg aardappels 200 gm cashewnoten Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in een pan met de schoongemaakte en gesneden boerenkool er bovenop gedurende 25 minuten. Giet af maar vang het water op. Stamp de aardappelen en boerenkool door elkaar. Gebruik als de stamppot te droog is wat van het kookwater. Roer de cashewnoten erdoor.

Boerenkoolstamppot met cashewnoten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept