Boerenkoolstamppot met gerookte amandelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gm aardappelen 1 zout 500 gm gesneden boerenkool 4 eetlepels crème fraîche 1 ei 1 peper 2 theelepels mosterd 100 gm geraspte oude kaas 200 gm grof gehakte gerookte amandelen Schil de aardappelen. Doe de aardappelen in een pan met een bodempje water met zout en leg de boerenkool erop. Kook alles op matig hoog vuur in ca. 20 minuten gaar. Giet de aardappelen en de boerenkool af. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Stamp de aardappelen met de boerenkool fijn. Roer de crème fraîche, het ei, peper, de mosterd en de helft van de kaas en de amandelen door de stamppot. Schep de stamppot in een ovenvaste schaal. Strooi de rest van de amandelen en de kaas erover. Laat de stamppot onder de grill bruin worden. Lekker met een frisse salade. Bevat per persoon : ca. 985 kcal / 4125 kJ

Boerenkoolstamppot met gerookte amandelen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept