350 gm macaroni 1 zout 1 struik bleekselderij 1/2 liter bechamelsaus (pakje) 1/2 liter melk 200 gm geraspte fougerond 1 peper De macaroni in ruim kokend water met zout beetgaar koken. De bleekselderij in smalle boogjes snijden en in ca. 7 minuten gaar koken. De kaas in de saus smelten. De macaroni en de bleekselderij met 3/4 van de saus vermengen en met zout en peper op smaak brengen. In een ingevette ovenschaal scheppen en met de rest van de saus afdekken. Onder een hete grill een goudbruin kleurtje laten krijgen. Variatie: de bleekselderij door 500 g witlof vervangen, en 150 g geraspte rookkaas door de saus roeren. Macaroni en witlof door elkaar scheppen, er 150 g hamblokjes en 3/4 van de saus doorroeren, in een ovenschaal scheppen en met de rest van de saus afdekken. Met 4 eetlepels jong belegen kaas bestrooien en in een vrij hete oven (200 gr. C) in ca. 20 minuten laten kleuren.