2 sjalotten, fijngesnipperd 3 eetlepels olijfolie 3 zakken panklare spinazie (a 300 g) versgemalen zwarte peper 12 plakken achterham 4 zongedroogde tomaten, in stukjes of; reepjes 2 bollen mozzarella-kaas, in plakken lage ovenschaal Bereiden Ovengrill voorverwarmen. In wok sjalot in 2 el olie 2 min. zachtjes bakken. Spinazie in gedeelten toevoegen en op hoog vuur al omscheppend laten slinken, vocht laten verdampen. Op smaak brengen met zout en peper. Hamplakken naast elkaar op werkvlak leggen en spinazie aan korte kant op ham scheppen. Zongedroogde tomaatjes erover verdelen. Ham over vulling vouwen en oprollen. Hamrolletjes naast elkaar in ingevette ovenschaal leggen en afdekken met mozzarella. Wat peper erboven malen en rest van olie erover sprenkelen. Schaal 10 cm onder hete grill schuiven tot kaas na 6-8 min. gesmolten en lichtgekleurd is. Lekker met aardappelpuree.