400 gm kabeljauwfilet (vers of diepvries) 1 pkg diepvriesspinazie (750 gr) of 1500; gr verse spinazie 1 boter of margarine 1 zout 1 dille 1 zwitserse strooikaas 1 paneermeel 125 ml zure room Diepvries-kabeljauwfilet en/of diepvriesspinazie eerst laten ontdooien. De oven voorverwarmen op 180 graden C (gasovenstand 3-4). Een ovenschotel invetten met boter. De vis inwrijven met zout en dille en in de ovenschotel leggen. Als men verse spinazie gebruikt, de spinazie wassen en ontdoen van steeltjes en lelijke blaadjes. De spinazie aan de kook brengen en laten slinken (ca. 5 minuten). Hierbij de groente af en toe omleggen. Als de groente geslonken is, zout toevoegen. Zwitserse strooikaas en paneermeel door de spinazie mengen (ook door de diepvriesspinazie) en deze op de vis leggen. De zure room erover schenken. Het geheel in ca. 1/2 uur in de warme oven gaar laten worden.