1 bakje champignons 1 wat peultjes 2 wortelen 1 ui 1 stuk prei 1 stronk maïs 1 macaroni 250 gm mignonette 1 mergpijp 1 bolletje mozzarella 2 tomaten 1 aardappel 1 marjolein 1 bouillonblokje naar keuzeVoorbereiding : Vul een pot met water en breng die aan de kook. Snijd de groente, behalve de tomaat en de peultjes in julienne, haal de maïs van de stronk en gooi dit alles in het water. Laat koken en voeg na 5 minuten de macaroni toe. Kruiden met peper zout. Laat een uur zachtjes sudderen en voeg er de peultjes en stukjes tomaat bij. Hak de marjolein(of peterselie of kervel) en voeg deze toe. Snijd de mignonette in fijne sneetjes en schik ze in een diep bord. Schik blokjes mozzarella op de mignonette.Schep de hete soep hierop en serveer.