3 bosuitjes 500 g groene asperges 2 sneetjes witbrood 2 eetlepels olie 3 blikjes mosterdsoep (soep culinair à 400 g,; ah) 1 pak doperwten (diepvries, 450 g) 1 pak hamreepjes (ca. 200 g, ah) peper Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Van asperges van onderkant ca. 2 - 3 cm houtachtige uiteinden afsnijden en asperges in stukjes van ca. 2 cm snijden. Van brood korstjes afsnijden en brood in blokjes snijden. In pan olie verhitten en broodblokjes al omscheppend in ca. 2 minuten goudbruin bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Mosterdsoep volgens gebruiksaanwijzing aan de kook brengen. Asperges, doperwten en bosui toevoegen en soep 5 à 6 minuten zachtjes laten koken. Hamreepjes door soep roeren en op smaak brengen met peper. Soep over vier borden verdelen. Garneren met croûtons. Serveren met sneetjes brood. voedingswaarde : 490 kcal p.p. -