Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 eetlepel olijfolie 500 gm gemengde paddestoelen, gesneen 1 kg kruimige aardappelen, geschild 500 gm raapstelen, de blaadjes 50 gm walnoten, grof gehakt 1 peper 1 zout Verhit de olijfolie in een pan en bak de paddestoelen 5 minuten. Blancheer de raapstelen met een beetje zout 1 minuut en laat ze goed uitlekken. Kook de aardappelen gaar en stamp ze samen met de raapstelen tot een grove stamppot. Mocht de stamppot te droog zijn voeg dan een scheutje olijfolie toe. Schep de paddestoelen en walnoten erdoor en breng de stamppot op smaak met peper en zout. voedingswaarde : 355 kcal p.p.

Raapstelenstamppot met paddestoelen en walnoten is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met katenspek en bosui
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Heilbot En Mosterdsaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Raapstelenstamppot Met Paddestoelen
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept