Chow dan tjioe (chinese omelet)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm kippeborst of kipfilet 1 fijngesneden rode paprika 1 fijngesneden bamboescheut 1 wat fijngesneden selderij 1 grote fijngesneden ui 1 fijngesneden teentje knoflook 1 wat ve-tsin 1 slaolie 3 theelepels maizena 3 eetlepels water 1 eetlepel ketjap 1 eetlepel droge sherry 1 zout 1 peper 3 of 4 eieren Fruit in wat slaolie de ui, knoflook, bamboe, selderij, paprika en de stukjes kip, tot de kip goed gaar is. Meng er dan de ma‹zena, het water, de ketjap, sherry, zout, peper en wat ve-tsin door. Roer het geheel goed door elkaar tot het zich bindt en zet op een klein vuur. Kluts de eieren met wat bouillon en bak de omelet. Schep het mengsel op een platte schaal en leg de omelet daarbovenop. Eet dit met witte warme rijst, wat kroepoek, atjar en sambal.

Chow dan tjioe (chinese omelet) is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese chow mein met garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chow mein
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Langzaamgegaard five spice buikspek
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dan dan-noedels met choisum
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept