150 gm kippeborst of kipfilet 1 fijngesneden rode paprika 1 fijngesneden bamboescheut 1 wat fijngesneden selderij 1 grote fijngesneden ui 1 fijngesneden teentje knoflook 1 wat ve-tsin 1 slaolie 3 theelepels maizena 3 eetlepels water 1 eetlepel ketjap 1 eetlepel droge sherry 1 zout 1 peper 3 of 4 eieren Fruit in wat slaolie de ui, knoflook, bamboe, selderij, paprika en de stukjes kip, tot de kip goed gaar is. Meng er dan de ma‹zena, het water, de ketjap, sherry, zout, peper en wat ve-tsin door. Roer het geheel goed door elkaar tot het zich bindt en zet op een klein vuur. Kluts de eieren met wat bouillon en bak de omelet. Schep het mengsel op een platte schaal en leg de omelet daarbovenop. Eet dit met witte warme rijst, wat kroepoek, atjar en sambal.