300 g schelpjesmacaroni 1 el olie 4 eieren 3 vleestomaten 200 g gerookte zalm dressing 1 el vers citroensap 2 dl zure room 1/2 dl halvanaise 2 el kappertjes 1 el fijngesneden dille 1 druppel Tabasco zout peper garnering dille 1 el kappertjes 300 g schelpjesmacaroni volgens verpakking beetgaar koken. Koud afspoelen en met 1 el olie omschudden. 4 eieren in ± 7 min. hard koken, daarna 1 ei in plakjes snijden, rest grof hakken. Vruchtvlees van 3 vleestomaten in blokjes snijden. 200 g gerookte zalm in kleinere stukjes roeren. Dressing roeren van 1 el vers citroensap, 2 dl zure room, ½ dl halvanaise, 2 el kappertjes, 1 el fijngesneden dille, 1 - 2 druppels Tabasco, zout en peper. Macaroni, zalm, tomaatblokjes, gehakt ei en dressing omscheppen. Garneren met toefjes dille, plakjes ei en 1 el kappertjes. voedingswaarde : 495 kcal p.p.