1 aubergine zout peper 1 el boter of margarine 1 zakje kaassaus 1/2 tl basilicum 1 kleine camembert (± 125 g) 1 ei Plakken camembert en aubergine legt u om en om in kaassaus met basilicum. Laat maar smelten… dat wordt smullen na een half uurtje. Oven voorverwarmen op 250°C. Ovenschotel (inh. ± 1 l) invetten. Aubergine wassen en kroontje verwijderen. In 8 plakken snijden. Bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Aubergine in ± 7 min. lichtbruin bakken. Halverwege keren. Intussen in steelpan kaassaus maken volgens gebruiksaanwijzing. Basilicum erdoor roeren. In kopje ei loskloppen. 2 el saus erdoor roeren. Eimengsel door saus in steelpan roeren. Helft van saus in ovenschotel schenken. Camembert in 8 plakken snijden. Dakpansgewijs aubergine en camembert om en om in ovenschotel leggen. Rest van saus erover schenken. Op rooster 1 richel boven midden van oven in ± 10 min. heet laten worden. Lekker met gebakken aardappelen. voedingswaarde : 460 kcal p.p. bereidingstijd : 30 minuten