1 blikje krab (230 gr) 1 dunne prei of 1 gepelde ui 100 gm champignons of 1 blikje bamboespru; iten 60 gm boter 4 eieren 1 eetlepel soja 1 peper Laat de krab uitlekken, verwijder de harde delen en verdeel het vlees met 2 vorken in kleine stukken. Was de prei, of ui en snijd deze in snippers. Snijd de champignons klein (of de uitgelekte bamboespruiten). Verwarm de helft van de boter, fruit daarin de ui of prei glazig en bak daarna de champignons of bamboe mee. Klop de eieren los met de soja en peper. Roer er de stukjes krab door, schep de ui of prei met de champignons of bamboe uit de pan en roer dit door de eieren. Doe de rest van de boter in de pan, laat de boter smelten en zorg ervoor dat deze zowel de bodem als de rand van de pan bedekt. Doe het ei-mengsel in de pan en plaats die op een niet te hoog gedraaide warmtebron. Laat de inhoud van de pan langzaam gaar en aan de onderkant goudgeel kleuren; controleer dit door de omelet enigszins op te lichten met een pannekoekmes. Vouw de omelet dubbel zodra de bovenzijde bijna droog is. Serveren met witte rijst en fou yong hai-saus.