150 gm mager varkensvlees 150 gm garnalen 50 gm ham 1/2 bl bamboespruiten 1 small prei 100 gm champignons 4 eetlepels slaolie 4 eieren 50 deciliter melk 1 zout ----Voor de saus:---- 1 eetlepel slaolie 1 kleingesneden ui 1 uitgeknepen teentje knoflook 300 deciliter bouillon van 1/2 bouillontablet 2 eetlepels azijn 1 theelepel djahe 1 eetlepel gemberstroop 1 blikje tomatenpuree 1 eetlepel maïzena 3 eetlepels doperwten Snijd het vlees, de ham en de bamboespruiten in dunne reepjes en de prei en de champignons in dunne plakjes. Verhit de olie in een grote koekepan, bak het vlees hierin in 10 minuten gaar. Doe de groenten erbij en bak deze 3 minuten onder voortdurend omscheppen mee. Laat tenslotte de garnalen en ham nog 1 minuut meebakken. Klop de eieren met de melk en zout los en giet dit over het groentenmengsel. Laat de omelet met een deksel op de pan zachtjes bakken tot de bovenkant bijna droog is, keer de omelet en laat de onderkant bruin bakken. Rol de omelet dan op en snijd hem in schuine repen. Leg deze op een voorverwarmde schotel en overgiet ze met de volgende saus. Fruit in de olie de ui en de knoflook tot de ui glazig ziet en doe er de bouillon, azijn, djah?, gemberstroop en tomatenpuree bij. Bind de saus met aangemaakte maïzena, doe de doperwten erbij en laat die 1 minuut in de saus warm worden. Geef er rijst of mie bij.