Foe yong hai met krab en lente-uitjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepels boter 3 lente-uitjes; in schuine reepjes 1 stukje gemberwortel 4 eieren zout 1 peper 2 eetlepels melk ketoembar (koriander) 1 blikje krab; uitgelekt Schil de gemberwortel en snij ze in dunne reepjes. Laat in 1 el boter de lente-ui ca. 3 minuten zachtjes bakken. Voeg de gember toe en bak die ca. 3 minuten mee. Klop de eieren los met zout, peper, de melk en een mespunt ketoembar. Smelt in een grote koekepan 1 el boter. Schenk het eimengsel in de pan. Verdeel er de lente-ui, gember en krab over. Laat de omelet op laag vuur stollen. Serveer er Foe Yong Hai-saus bij. Foe Yong Hai-saus Breng 2 1/2 dl gezeefde tomaten met 1-2 el gembersiroop, 1/ 2 verkrui- meld bouillontablet, 1 tl bruine basterdsuiker en 1 el ketjap aan de kook. Laat de saus ca. 5 minuten zachtjes koken.

Foe yong hai met krab en lente-uitjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indonesische filet met rijst en satésaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Foe yong hai anders
30 min-
Bekijk recept
Tsjoe Hwa Jiong Moen Doe Foe
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Foe Yong Hay
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henrike's Foe Yong Hai
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept