1 glas sinaasappelap 1 blikje tomatenpuree 1 ketjap manis 2 uien 4 kipfilets 1 bakje champignons 1 paprika 50 gm tauge 8 eieren 1 doperwten (blik) 1 sperziebonen 1 tomaten 1/2 theelepel gemberpoeder 1 kerrie 1 teentje knoflook Roer het sinaasappelap, de tomatenpuree en de ketjap door elkaar en breng het aan de kook. Houd het warm. Voeg eventueel nog wat sambal toe. Fruit de gesnipperde uien, de in plakken gesneden champignons met de kerrie en het gemberpoeder enkele minuten. Voeg het vlees en de knoflook toe. Doe er een scheut ketjap bij als het vlees gaar is en laat nog even sudde- ren. Voeg de andere groenten, behalve de tauge, toe. Bak, als alles bijna gaar is, de tauge mee. Klop de eieren los met wat melk of water, voeg ze toe aan het vlees en de groenten en laat stollen. Schep zo nu en dan voorzichtig om.