Foe yong hai vi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 glas sinaasappelap 1 blikje tomatenpuree 1 ketjap manis 2 uien 4 kipfilets 1 bakje champignons 1 paprika 50 gm tauge 8 eieren 1 doperwten (blik) 1 sperziebonen 1 tomaten 1/2 theelepel gemberpoeder 1 kerrie 1 teentje knoflook Roer het sinaasappelap, de tomatenpuree en de ketjap door elkaar en breng het aan de kook. Houd het warm. Voeg eventueel nog wat sambal toe. Fruit de gesnipperde uien, de in plakken gesneden champignons met de kerrie en het gemberpoeder enkele minuten. Voeg het vlees en de knoflook toe. Doe er een scheut ketjap bij als het vlees gaar is en laat nog even sudde- ren. Voeg de andere groenten, behalve de tauge, toe. Bak, als alles bijna gaar is, de tauge mee. Klop de eieren los met wat melk of water, voeg ze toe aan het vlees en de groenten en laat stollen. Schep zo nu en dan voorzichtig om.

Foe yong hai vi is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met spinazie en ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tom Nuong Vi
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Varkenskarbonades - Thit Heu Nuong Vi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel Uit Joegoslavie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Foe yong hai anders
30 min-
Bekijk recept
Tsjoe Hwa Jiong Moen Doe Foe
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Foe Yong Hay
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henrike's Foe Yong Hai
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept