Foe yong hay-saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 blikje tomatenpuree (70 gr) 200 deciliter water 50 deciliter azijn 1 blikje doperwten (200 gr) 2 theelepels aardappelmeel of maïzena ----Boemboes---- 1/2 theelepel gemberpoeder 2 theelepels suiker 1 zout 1 peper Meng de tomatenpuree met water en zet dit op het vuur. Voeg de boemboes toe en laat het geheel even borrelen. Laat de doperwten uitlekken en voeg ze met de azijn toe. Bind de saus met aardappelmeel of maïzena. Serveer de saus warm bij foe yong hay.

Foe yong hay-saus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Foe yong hai anders
30 min-
Bekijk recept
Tsjoe Hwa Jiong Moen Doe Foe
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Foe Yong Hay
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Henrike's Foe Yong Hai
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept