Gevulde groentenomelet

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eetlepels olie 200 gm doperwten 2 tomaten 200 gm peultjes 3 lenteuitjes 4 eieren 2 eetlepels bloem 100 ml melk 125 gm huttenkase 3 eetlepels fijngesneden peterselie 1 zout 1 peper Oven voorverwarmen op 180 C. De tomaten in blokjes, en de lenteuitjes in dunne ringen snijden. In olie doperwten, tomaat, peultjes en lenteui ca. 3 minuten bakken. De ovenschaal goed invetten en daar de groenten in scheppen. Eieren loskloppen met bloem, melk, Huttekase, peterselie, zout en peper. Eimengsel over groenten schenken. In midden van oven in 30-35 minuten laten stollen. Lekker met grof bruinbrood.

Gevulde groentenomelet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Tahoe-groentenomelet
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chakchouka - Tunesische Groentenomelet
20-30 min -
Bekijk recept
Kruidige Groentenomelet
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chakchouka (Tunesische groentenomelet)
0 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept