1/2 ui 1/2 banaan 1 kiwi 1 schijf ananas (blik) 3 eieren 2 eetlepels melk zout peper 1 1/2 eetlepel boter of margarine 1 1/2 theelepel kerriepoeder 1 eetlepel gesneden bakgember (potje) 1/4 kippenbouillontablet 1 1/2 eetlepel citroensap Ui pellen en fijnsnipperen. Banaan pellen en in plakjes snijden. Kiwi schillen en in plakjes snijden, 2 plakjes achterhouden voor de garnering. Rest van de kiwi in stukjes snijden. Ananasschijf halveren. In kom doen en los kloppen: eieren, melk, zout en peper. In koekenpan ½ eetlepel boter verhitten. Eimengsel erin schenken. Zachtjes bakken tot de bovenkant bijna gestold is. Intussen in steelpan rest van de boter verhitten. Ui en kerriepoeder ca. 2 minuten zachtjes bakken. Toevoegen: banaan, kiwi, gember en bouillontablet. Ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Citroensap erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Vruchtenmengsel op omelet scheppen. Omelet dubbelklappen en halveren. Op 2 borden leggen. Garneren met ananas en de rest van de kiwi. Lekker met rösti en broccoli. voedingswaarde : 285 kcal p.p.