Omelet met tonijn

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

8 eieren 1 eetlepel gehakte peterselie 200 gm tonijn naturel in olie 2 ansjovis filets 2 eetlepels olijfolie 1/2 theelepel zout 1 peper De olie van de tonijn laten uitlekken, en de tonijn verkruimelen. Snij de ansjovis in dunne reepjes. Klop de eieren, voeg de ansjovis, en de verkruimelde tonijn daaraan toe. Maak het geheel aan met de peterselie, het zout en de peper. Bak de omelet in olijfolie gedurende 5 min. aan elke kant. Direct opdienen.

Omelet met tonijn is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept