Spaanse omelet

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

100 gm gemengde groenten (tomaat, paprika; , sjalot) 1 ei 1 eetlepel mineraalwater 1 zout 1 vers gemalen peper 1 eetlepel boter of margarine 1 eetlepel gehakte peterselie 1 volkorenbolletje Maak de groente schoon en snijd haar in dobbelsteentjes. Roer het ei los met mineraalwater, zout en peper. Smelt in een pan met antiaanbaklaag boter of margarine en laat daarin het ei stollen. Niet roeren. Leg vlak voor de bovenste laag begint te stollen de groente op de helft van het omelet en strooi er peterselie over. Klap de omelet dubbel en laat de pan nog even op het vuur staan tot de groente warm is. Laat de gevulde omelet op een bord glijden en geef het broodje er apart bij.

Spaanse omelet is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept