400 g broccoli, in roosjes zout versgemalen peper 2 uien, fijngesneden 30 g boter of margarine 1 gele paprika, in reepjes 400 g tomaten, in partjes 8 eieren 1 el tomatenpuree 2 mozzarella bolletjes, in plakjes Broccoli in ruim kokend water met zout ± 1 min. koken. Broccoli met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui in boter in ovenbestendige koekenpan ± 5 min. bakken. Paprika toevoegen en ± 5 min. meebakken. Tomaat en broccoli toevoegen en ± 2 min. meebakken. Oven voorverwarmen op 175°C. Eieren loskloppen met 8 el water, tomatenpuree, zout en peper. Eimengsel over groente schenken. Mozzarella erover verdelen. Tortilla op zacht vuur laten stollen. Daarna pan in midden van oven schuiven en kaas in ± 10 min. laten smelten. Met grofgemalen peper bestrooien. Tortilla serveren met stokbrood. voedingswaarde : 385 kcal p.p.
Tortilla met broccoli en mozzarella is een recept van De Virtuele Keuken