8 sneetjes fijn donker volkoren 5 eieren 4 gedroogde tomaatjes op olie 2 eetlepels (versgeraspte) parmezaanse kaas 2 eetlepels fijngehakte basilicum 2 eetlepels olijfolie met truffelaroma 1 zout 1 versgemalen zwarte peper Kook de eieren in ca. 10 minuten hard, laat ze schrikken en pel ze. Prak de eieren in een diep bord fijn. Snijd de tomaatjes in kleine stukjes en schep ze met de Parmezaanse kaas en de basilicum door de eieren. Roer er zoveel truffelolie door dat een smeuïge salade ontstaat. Voeg zout en peper naar smaak toe. Laat de eiersalade liefst een halfuur staan, zodat de smaak zich kan ontwikkelen. Bestrijk 4 sneetjes brood royaal met de eiersalade. Leg de andere sneetjes erop, druk ze lichtjes aan en snijd de sandwiches diagonaal door. Leg de sandwiches op een schaal.