2 kiwi’s 1 mango 4 ribkarbonades zout peper 1 tl gemberpoeder 50 g boter of margarine 1 dl sinaasappel-perzik tweedrank ½ tl bouillonpoeder 2 el sherry Tabasco Kiwi’s dun schillen. In plakjes snijden. Mango schillen en rond pit in dikke plakken snijden. Plakken in blokjes snijden. Vlees inwrijven met zout, peper en gemberpoeder. In grote koekenpan boter verhitten. Vlees in ± 15 min. bruin en gaarbakken. Halverwege keren. Intussen schaal voorverwarmen. Vlees op warme schaal leggen en warm houden. Aan bakvet toevoegen: kiwi, mango, tweedrank, 2 el water, bouillonpoeder en sherry. Al roerende aan de kook brengen. Op smaak brengen met zout en Tabasco. Met schuimspaan kiwi en mango op karbonades scheppen. Sinaasappelperzikjus overdoen in sauskom. Lekker met gekookte aardappelen en ijsbergsla. voedingswaarde : 450 kcal p.p.