5 kiwi's gepureerd 2 eieren geel van wit gescheiden 1 snufje zout 2 eetlepels maizena 5 eetlepels suiker 1 zakje vanillesuiker 250 ml volle melk heet 1 deciliter slagroom geklopt 1 kiwi in plakken Laat de kiwipuree uitlekken. Klop de eidooiers en warm ze, al kloppen, au bain Marie op tot ze geel en schuimig zijn. Voeg zout, maizena, de helft van de suiker, vanillesuiker en de hete melk toe en klop het flink op. Au bain Marie koken tot het dik begint te worden, ong. een minuut of
8. Af laten koelen. Klop de eiwitten stijf en voeg hier beetje bij beetje de rest van de suiker aan toe. Meng het voorzichtig met de afgekoelde custard, de kiwipuree en de opgeklopte slagroom. Verdeel het over 6 dessertbakjes en laat het in de koelkast koud worden. Serveren met een plakje kiwi erbovenop.