Meloenbolletjes in pepersaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 meloen 4 eetlepels citroensap 1 eetlepel zonnebloem- ma‹s- of saffloerolie 1 peper 1 zout 1 chilisaus 1/4 rode ui Snijd de meloen in tweeen; verwijder de pitten. Draai mbv een boortje bolletjes uit het meloenvruchtvlees. Klop in een kom citroensap, olie, peper en zout en een paar druppels chilisaus stevig door elkaar. Pel de kwart ui, snijd de rode ui in kleine snippers. Klop ze ook door het sausje. Schep de meloenbolletjes door de pepersaus. Zet dit gerecht een uur op een koele plaats zodat de smaak lekker kan doortrekken. Serveer de meloenbolletjes in glazen coupes.

Meloenbolletjes in pepersaus is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Meloenbolletjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met kip en meloen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met ricotta
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloenfrappé met mangosorbetijs
45 min- Nagerecht
Bekijk recept