Pan tintad met druifjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 stokbrood 2 teentjes knoflook 1 deciliter olie 1 trosje witte druiven Snijd het stokbrood in de lengte middendoor en snijd dan beide helften in stukken van ongeveer 2 cm. Pers de knoflook uit in een kom en klop de olie erdoor. Kwast de korst van het brood helemaal in met de olie. Geef er kleine trosjes druiven bij.

Pan tintad met druifjes is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeeghapje met druif
Bekijk recept
Parelhoen met Druifjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pan Tintad Met Druifjes
0-10 min -
Bekijk recept
Ananashartje
10 min
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept