1/2 kg aardbeien 100 gm vette plattekaas 80 gm suiker 1 vanillesuiker 2 eieren 1 citroen 1/4 liter room 40 gm bloemsuiker 200 deciliter water 100 gm suiker 10 aardbeien Maak de 1/2 kg aardbeien schoon, laat ze uitlekken en maak er dan puree van. Meng de plattekaas met 80 gr suiker, de vanillesuiker, 2 eierdooiers enhet sap van de citroen. Roer alles goed door elkaar. Giet de aardbeienmoes erbij en meng goed. Klop het wit van de eieren tot sneeuw en schep ook dit door de moes. Klop de room met de bloemsuiker stijf en schep deze onder de moes. Plaats de schaal minstens 2 uur in de koelkast. Maak een stroop van 2 dl water en 100 gr suiker en laat afkoelen. Maak de 10 aardbeien schoon en dompel ze in de lauwe suikerstroop. Spuit de aardbeienroom in kleine schaaltjes en leg de aardbeien er als garnering bovenop.