Tosti's met vruchtenchutney

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

250 gm gesnipperde uien 500 gm fruit: aardbeien, abrikozen, pruim; en e.d 500 gm zure appelen 100 gm rozijnen 1 knoflook naar smaak 1 theelepel mosterd 1 theelepel gemberpoeder 1/2 theelepel chilipoeder 250 gm bruine suiker 300 ml azijn Alle benodigdheden voor de chutney in een pan doen en 2 uur op een laag vuur koken zonder deksel. Af laten koelen. Deze hoeveelheid is ruim voldoende voor 20 tosti's en is 2 maanden in de koelkast te bewaren. De chutney tussen 2 boterhammen smeren en in een tostiijzer roosteren. TIP: De chutney smaakt ook heerlijk bij rijst of stamppot

Tosti's met vruchtenchutney is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtenchutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Vruchtenchutney
20-30 min -
Bekijk recept
Tosti's met vruchtenchutney
Bekijk recept
Tosti's met vruchtenchutney
Bekijk recept

Tortilla-tosti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Mediterrane tosti
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept