4 physalis 2 vijgen 2 passievruchten 1 tamarillo 1 kiwi 2 mini-bananen 1 stervrucht 1 pak kant-en-klaar kruimeldeeg 4 eierdooiers 100 gm suiker 50 gm vanillesuiker 1 deciliter melk 1 deciliter yoghurt 4 vellen gelatine (. 2 gr) 1 pakje kant-en-klare coulis 1 blaadjes munt om te garneren Klop de eierdooiers met de suiker tot een wit schuim. Week de gelatine in water. Breng de melk aan de kook en roer die beetje bij beetje door het eierschuim. Knijp de gelatine uit en los de vellen in de warme crSme op. Roer er de yoghurt door. Bekleed een taartvorm van 24 cm doorsnee met het deeg, prik de bodem meermalen met een vork in en bak het deeg 8 minuten in een op 200ØC voorverwarmde oven. Laat afkoelen. Giet de yoghurtcrSme in de voorgebakken bodem en zet de taart 1 uur in de koelkast om de crSme te laten opstijven. Schil de kiwi en snijd de vrucht in plakjes. Was de stervrucht en snijd ook die in plakjes. Was de vijgen en snijd ze in vieren. Halveer de passievruchten. Was de tamarillo en snijd hem in plakjes. Pel de banaantjes en snijd ze in de lengte doormidden. Garneer de taart met alle vruchten, bestrooi met de munt en geef er de coulis bij.