Zalmpakketjes met peultjes en sinaasappel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

150 gm peultjes 1 perssinaasappel 30 gm boter 4 zalmmoten elk 150 gram 1 zout 1 versgemalen peper 2 eetlepels gesnipperde peterselie 1 eetlepel kappertjes
Voorbereiding
: Maak de peultjes schoon en snijd ze schuin in stukjes van ca. 2 cm. Boen de sinaasappel schoon onder heet stromend water en droog hem af. Schil met een dunschiller 2 repen schil eraf en snijd die in ragdunne reepjes, pers de sinaasappel uit. Bestrijk het middengedeelte van 4 stukken aluminiumfolie met de helft van de boter enverdel de peultjes erover. Leg de zalmmoten op de peultjes. Verdeel de sinaasappelsschil over de vismoten en besprenkel ze met het sinaasappelsap. Bestrooi de vismoten met zout en peper en verdeel de sinaasappelschil over de vismoten en besprenkel ze met het sinaasappelsap.
Voorbereiding
swijze: Verdeel de peterselie en uitgelekte kappertjes erover. Vouw de folie losjes dicht over de vis , zorg dat de pakketjes goed dicht zijn. Verwarm de oven voor op 200 graden, leg de pakketjes op een bakplaat en laat de vis in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar worden. Serveertips: Lekker met gegratineerde venkel( zie recept!) en krielaardappeltjes.

Zalmpakketjes met peultjes en sinaasappel is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm in een slajasje met dragon-koolsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperge-zalmpakketje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmpakketjes met pappardelle
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept