Zomervruchten in gelei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

750 gram fruit 5 blaadjes gelantine, 10 ml vloeibare zoetstof, 4 glazen rode of witte wijn.
Voorbereiding
: laat de gelantineblaadjes weken in water. maak de vruchten (aardbeien,bessen.abrikozen,druiven,kersen,perziken) schoon,verdeel ze in stukjes en zet ze in de koelkast. maak de wijn warm.
Voorbereiding
swijze: Meng de wijn met de zoetstof,doe er de uitgeknepen gelantineblaadjes bij en laat alles even afkoelen. Verdeel de vruchten over 4 schaaltjes en schenk het gelantinemengsel erover. Laten opstijven in de koelkast

Zomervruchten in gelei is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Terrine van konijn met kruiden
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Grapefruitgelei met yoghurt
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelvijgentaart
1 uur-
Bekijk recept

Vierkante koekjes met zomervruchten
35 min Snack
Bekijk recept
IJslolly's met verse zomervruchten
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Confituur Van Rode Zomervruchten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Soep Met Zomervruchten
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept