2 1/2 blaadjes gelatine 200 ml magere melk 10 druppels amandelessence 1 eetlepel kristalsuiker 400 gm verse vruchten Week de gelatineblaadjes in koud water. Verwarm de melk, en voeg de amandelessence toe en los hierin van het vuur af de uitgeknepen gelatineblaadjes op. Voeg kristalsuiker toe, meng alles goed en giet het uit op een diep bord. Zet het mengsel minimaal 2 uur in de koelkast. Maak de vruchten schoon. Laat de kleine vruchten heel, snijd de grotere vruchten in dunne schijfjes. Doe alle vruchten in een schaal. Vang het sap op. Haal de gelei uit de koelkast en stort de gelei op het werkblad. Steek figuren uit de gelei en leg deze in het midden van het bord. Schik de vruchten eromheen, waarbij de kleuren worden afgewisseld. Giet het uitgelopen sap van de vruchten over de vruchten. Serveer zeer koud.