1 taartbodem 1 pakje kwarktaartmix met gevriesdroogde k; wark 600 ml ananassap 1/2 liter slagroom 1 blik ananasschijven 3 blaadjes witte gelatine 1 klein blikje aardbeien of ander ge; kleurd fruit Moet in springvorm van 26 cm gemaakt worden. De taartbodem is gemakkelijk te maken van een zakje kruimelbodemmix met boter. Maak de bodem zoals op verpakking. Doe de bodem in de springvorm, en zet die voor het stevig worden even in de koelkast. Mix de kwarktaartmix met 4 dl. ananassap schuimig. Klop in een andere kom de slagroom stijf en schep dit door de taartmix. Vul de springvorm hiermee. Strijk de bovenkant glad en zet het in de koelkast (1 uur). Laat de ananas in een zeef uitlekken en vang het sap op. Met ananassap uit pak aanvullen tot 3 dl. Laat de gelatine weken in koud water. Breng wat ananassap aan de kook in een steelpan. Los de uitgeknepen gelatine erin op. Roer de rest van het ananassap erdoor en laat dit (eventueel in de diepvries) dik vloeibaar worden. Leg de schijven ananas op de kwarktaart. Leg in de holtes daartussen het andere fruit en giet dan voorzichtig een laagje gelei eroverheen. Laat het dan nog eens 1ur opstijven in de koelkast.