Veldsla met grapefruit en garnalen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 kleine grapefruit 50 g gepelde noorse garnalen 4 el yogonaise 4 el sladressing zonder olie (fles) 1 tl paprikapoeder 200 g grove veldsla Grapefruit dik schillen zodat witte velletjes eraf geschild worden. Met scherp mesje partjes tussen vliezen lossnijden. Partjes in stukjes snijden. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In zeef garnalen onder koud water afspoelen. Laten uitlekken. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. In kommetje yogonaise, sladressing en paprikapoeder doen. Tot sausje roeren. Veldsla voorzichtig wassen en uitslaan. In slaschaal doen: veldsla, grapfruit en garnalen. Door elkaar scheppen. Sausje erop scheppen. voedingswaarde : 100 kcal p.p.

Veldsla met grapefruit en garnalen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept