Appel-rozijnencompote

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 appels (bv cox d'orange) 1/2 eetlepel citroensap 50 gm rozijnen 1 snufje kaneel 1 suiker of honing Schil de appels, verwijder het klokhuis, snijd het vruchtvlees in stukjes en bedruppel ze met citroensap. Was de rozijnen. Kook in een kleine pan met een bodempje water de stukjes appel en de rozijnen met een snufje kaneel in ca. 10 minuten gaar. Voeg een beetje suiker of honing naar smaak toe. Serveer de compote warm of koud. Ook lekker met vla, yoghurt, kwark of beschuit.

Appel-rozijnencompote is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-Rozijnencompote
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijnencompote met vanillekaneelroom
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept