Banaanomelet uit peru

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

3 eetlepels boter 4 bananen (in schijven) 6 eieren (wit en dooiers gescheiden) 1/2 theelepel zout 1 snufje cayennepeper 1/4 kopje melk 2 theelepels fijngehakte peterselie Smelt de boter in een pannetje en bak de schijven banaan ¤ 5 minuten zachtjes, ze regelmatig kerend. Haal ze uit de pan en leg ze apart. Klop de dooiers met het zout, de cayennepeper en de melk. Klop het eiwit tot het stijf is en schep eiwit en dooiers bij elkaar. Doe dit mengsel in een beboterde diepe kasserol van 17 x 25 cm en schik de schijfjes banaan er bovenop. Laat het 20 minuten in een oven op 175 èC bakken tot het lichtbruin is. Bestrooi met peterselie en serveer het in de kasserol.

Banaanomelet uit peru is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Pachamanca uit de Andes in Peru
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladekrokantjes met eendenlever
Snack
Bekijk recept
Peru: Rijstkroketten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koffiecreme Uit Peru
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Banaanomelet Uit Peru
20-30 min -
Bekijk recept
Banaanomelet uit Peru
Bekijk recept
Banaanomelet
Bekijk recept
Banaanomelet
Bekijk recept