Charlotte met frambozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

30 lange vingers 125 gm poedersuiker 125 gm boter 125 gm amandelpoeder 1 likeurglas cointreau 250 gm frambozen Meng suiker, boter, amadelpoeder en cointreau zorgvuldig dooreen in de mixer zodat een licht schuimige crème ontstaat. Bekleed een charlottevorm met lange vingers. Vul de vorm met afwisselende lagen van amandelcrème, lange vingers en frambozen. Eindig met een laag lange vingers. Zet de charlotte 3 uur in de koelkast met een gewicht erop, zodat alles samensmelt.

Charlotte met frambozen is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Charlotte met kastanjes
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Frambozencharlotte
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien-mascarponecharlotte met witte chocolade
150 min- Nagerecht
Bekijk recept