1 mango 1 granaatappel 50 gm lychees 1 papaje 1 carambola (stervrucht) 25 gm vers kokos vruchtvlees 4 eetlepels sinaasappelsap 2 eetlepels vloeibare bloemenhoning 1 eetlepel citroensap 1/2 bakje physalis (kaapse kruisbesse; n) 1 kleine ananas. Schil de mango, halveer hem en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Halveer de granaatappel en schep de rode pitjes er voorzichtig uit. Pel het harde schilletje van de lychees, kerf het vruchtvlees rondom in en verwijder de pitjes uit de vruchtjes. Schil de papaja, halveer hem en verwijder de zwarte pitjes. Snijd het vruchtvlees in reepjes. Was de carambola en snijd hem in dunne plakjes. Schaaf met een dunschiller reepjes van de kokos. Klop in een grote schaal een dressing van het sinaasappelsap, de honing en het citroensap. Schep de mango, de granaatappelpitjes, de lychees, de papaja en de carambola erdoor. Bewaar de fruitsalade tot gebruik afgedekt in de koelkast. Scheur de lampionnetjes van de physalis voorzichtig open en vouw de lampionnetjes naar achteren. Laatste hand: snijd de ananas in de lengte (met het groen eraan) in 8 gelijke parten. Zet de parten met het groen omhoog langs de rand van een hoog (hoge) glas (glazen). Schep de fruitsalade in het midden en verdeel de physalis erover.