Fruitcappuccino met sabayonneschuim

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 eidooiers 5 eetlepels suiker 2 1/2 eetlepels water 1 deciliter ongeslagen room 1 fruit naar keuze *zie opmerking 1 pure chocolade geraspt *Meloen, druiven, appel, peer en/of mango. Meng suiker, water en eidooiers en warm het, onder voortdurend opkloppen, langzaam op tot 85 graden (precies voordat het aan de kook begint te raken. Haal de pan van het vuur en blijf kloppen tot de saus is afgekoeld en luchtig is geworden. Klop de slagroom licht op en meng het voorzichtig met de saus. Snijd de vruchten in stukjes. Vul 4 grote koffiekoppen tot de helft met fruit en verdeel het sabayonneschuim erover. Garneren met geraspte chocolade.

Fruitcappuccino met sabayonneschuim is een recept van De Virtuele Keuken

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitcappuccino met sabayonneschuim
Bekijk recept

Fruitcappuccino met sabayonneschuim
Bekijk recept