400 gm hamlappen 1 zout 1 peper 1 ui 1 friszure appel (granny smith) 2 eetlepels boter of margarine 1 pot hero fruit voor vlees abrikoos; ananas (250 ml) 8 pasteibakjes Bereiden: Hamlappen in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper. Ui pellen en snipperen. Appel schillen en in kleine stukjes snijden. Boter verhitten in braadpan. Vlees in ca. 5 minuten al omscheppend bruin bakken. Ui toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Appelstukjes ca. 2 minuten meebakken. Fruit voor vlees toevoegen en geheel goed doorwarmen. Intussen dekseltjes uit pasteibakjes wippen en pasteibakjes opwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Ragout op smaak maken met zout en peper. Ragout in pasteibakjes scheppen. Dekseltje erop zetten. Lekker met broccoli of snijbonen.Voorbereiding stijd: ca. 25 minuten Bevat per eenpersoonsportie: 520 kilocalorieën eiwit 26 g vet 29 g koolhydraten 43 g Wijncategorie: 6 Roséwijnen. Kangaroo Ridge Rosé Recipe by