100 gm aardbeien 100 gm frambozen 100 gm bramen 100 gm zwarte bessen 100 gm aalbessen 75 gm witte basterdsuiker 1 vanillestokje(merg) 1/2 liter boerenyoghurt 4 kletskopjes of andere dunne koekje; s Doe de boerenyoghurt in een zeer dunne theedoek, knoop hem dicht en laat al het vocht eruit lopen door hem boven een bak te hangen (ongeveer 12 uur!). Het is natuurlijk ook mogelijk om yoghurt te gebruiken, maar een beter alternatief blijft toch hangop om zijn romige smaak en vaste structuur. Maak het fruit schoon en was het onder stromend water. Neem de basterdsuiker, de Champagne, het merg van het vanillestokje en de helft van de vruchten en maal dit fijn in een keukenmachine. Zeef vervolgens de pitjes uit de massa en giet het nu verkregen mengsel op de rest van de vruchten. Laat het ongeveer een uur marineren. Presentatie ;Dresseer in een diep bord de gemarineerde vruchten en lepel er wat hangop overheen. Gebruik de koekjes als garnering.