1 verse ananas 2 kiwi's 100 gm aardbeien 1 mango 4 takjes munt 1 eetlepel limoensap 1 eetlepel poedersuiker 3 eetlepels kirschVoorbereiding swijze: Snijd de ananas in 4 gelijke stukken. Verwijder de schil voorzichtig en snijd de ananas in kleine stukjes. Bedruppel de stukjes ananas met kirsch en zet de ananas gedurende 1 uur afgedekt in de koelkast. Schil de kiwi's en snijd ze in plakken. Was de aardbeien. Schep nu de ananas, de aardbeien en en kiwi's voorzichtig door elkaar. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukken. Pureer de mango in de keukenmachine tot een gladde saus. Breng de saus op smaak met limoensap en poedersuiker. Leg de 4 ananasparten (de schillen) op de borden en verdeel de ananassalade erover. Schep de mangosaus erop en garneer het geheel met de takjes munt. Eet smakelijk! Een éénpersoonsportie bevat 160 kcal en 0 g vet.